lördag 27 juli 2013

ordning i hallen


 Tanken var att vi även skulle fixa hallen, men, budgeten tillät inte det, i år.

Vi har flyttat tvättmaskin och torktumlaren från hallen till det nya badrummet. Det medför att det blir tomt under tvättbänken i hallen. Bänken är himla bra att lägga saker på, den vill inte ta bort än. Under bänken sticker fortfarande rören upp från tvättmaskinen och torktumlaren. Det ser lite trist ut.

Under tvättbänken finns det mer golvyta att ställa saker på, t ex badväskan. Härligt! Men, det ser skräpigt ut. Vad göra?
- Jo! jag sydde ihop lite olika stuvbitar till ett draperi, jättekul. Valde stuvar i grönt och gult, vilket passar bra i vår hall. Draperiet kunde ha varit lite längre, men, det är bara en tillfällig lösning, på ett år eller så....

Jag vet redan vilken tapet jag vill ha i hallen, sedan. Sandberg-tapeter har en som heter Ginkgo, en underbar tapet i vitt och grönt. Så fräsch!
Vi tänker byta ut tvättbänken mot en stor garderob med skjutdörrar. Jag vill ha dörrar i ljust trä.
Vi får förhoppningsvis även plats med pärlspånt-panel i vitt, (så klart). Vi vill även byta ytterdörr. För att få så bred garderob som möjligt får vi nog stänga till vårt lilla fönster. Men, det finns ju ytterdörrar med fönster i.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar