lördag 28 juni 2014

vackert på Falköpingsbygden



Den sista helgen i maj var vi bjudna på bröllop i trakten kring Falköping.
Jättekul! Det blir inte så många bröllop nuförtiden. Har kommit till den åldern då alla kompisar redan har gift sig. Den här gången var det en yngre kusin till Maken.
Passade på att fixa mysig övernattning. Har alltid drömt om att ha ett eget pensionat. Kul att få lite inspiration! Jag hittade ett litet, urfint B&B med franska järnsängar och frukost tillagad på vedspis, serverad på antikt porslin.
Vi blev inte besvikna!
En underbar säng med vackra, extremt sköna sängkläder (naturligtvis dunbolster). Platsen var precis så fridfull som jag hade behov av. Ville inte åka hem dagen därpå...
Från köksfönstret kunde man titta ut över vackra hagmarker med stenmurar runt omkring. En bit längre bort skymtade man Hornborgasjön. Otroligt vackert!


På väg till B&B:et insåg vi att vi var ute i mycket god tid. Vi bestämde oss att luncha på Löfvings restaurang och café.
Ännu en fantastisk upplevelse! Underbar maj-sol, vackra omgivningar och jättegod mat. Blev genast sugen på att syra egna grönsaker. De smakade över förväntan!
Vi har besökt Löfwings med jämna mellanrum och det är spännande att se hur de har utvecklats från en ateljé med ett litet café till allt vad de har att erbjuda idag. Från tema-aftnar och  övernattningsmöjligheter till proffsig restaurang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar